De alarmmelding word geregistreerd met de daarbij behorende oorzaak van het alarm. Dat kan een echte inbraakpoging zijn, maar het alarm kan ook veroorzaakt zijn door personeel, verkeer, dieren of wat dan ook. Door de alarmregistratie is het mogelijk eenvoudig te analyseren welke beveiligingssensoren veel of weinig alarm genereren en op welke tijdstippen van de dag of week.

RIB Nederland B.V.
J. Bakerstraat 20
1311 GA ALMERE
(036) 540 72 19 tel
(036) 540 89 35 fax
Download
RIB Ruigok maakt koppelt CCTV met onze elektronische buitendetectiesystemen, toegangscontrole, poorten, en binnenbeveiliging soplossingen waardoor een totaal ge´ntegreerd geheel ontstaat.
Alarmmeldingen van bijvoorbeeld hekwerkdetectie, actief infrarood, grondetectie, stroomvoerende detectie en radar komen binnen op het centralert systeem en worden op een logische en gebruiksvriendelijke manier gemeld. Op het grafische scherm met plattegrond van het terrein krijgt de bewaker te zien waar het alarm gegenereerd wordt. CCTV beelden kunnen direct via Centralert worden opgeroepen of gegenereerd middels pre-sets van een dome camera.
Besturingsconsoles en software CCTV