CALCULATOR wERKVOORBEREIDER
RIB RUIGROK Nederland zoekt een calculator werkvoorbereider voor het uitrekken van uittrekken van bestekken, het maken van kostprijsberekeningen en ondersteunende werkzaamheden voor de buitendienst verkoop.
Onze toekomstige collega moet tenminste beschikken over een opleiding op MBO niveau en goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast is ervaring in de beveiliging hekwerk branche een PRE.
Toegangstechniek Hekwerk Beveiliging
Hekwerk, Beveiliging en Toegangstechniek
BOEKHOUDER ADMNISTRATEUR
RIB RUIGROK Nederland zoekt een ADMINISTRATEUR/BOEKHOUDER. Taken zijn het voeren van boekhouding in Exact, het debiteuren en crediteuren beheer en daarnaast sturing geven aan de algemene bedrijfsadministratie. Wat wij zoeken is een assertieve daadkrachtige persoon met HBO werk en denkniveau.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer S. Duikersloot op telefoon nummer  (036) 540 72 19
 
AAAAA
RIB RUIGROK HEKWERK NEDERLAND VACATURES
RIB Nederland B.V.
J. Bakerstraat 20
1311 GA ALMERE
(036) 540 72 19 tel
(036) 540 89 35 fax
RIB RUIGROK Nederland zoekt een elektromonteur voor het op locatie installeren van
toegangssystemen, CCTV, buitenbeveiliging en communicatiesystemen. Onze toekomstige collega elektromonteur moet tenminste beschikken over drie jaar praktijkervaring in de installatietechniek en of werktuigbouw, beschikken over een opleiding op middelbaar niveau. en uiteraard moet u beschikken over een rijbewijs..
INSTALLATIEMONTEUR